Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Corpuri de Iluminat Decorative

 Corpuri de Iluminat Decorative

219.00 RON

Aplica Decorativa Da Muro Elegant impresioneaza prin formele simple si subtile. Se incadreaza perfect in orice casa.

100 Produs(e)
+

330.00 RON

Aplica decorativa pentru hol sau living Muro Glamy se incadreaza perfect in ambient prin designul simplu si elegant.

100 Produs(e)
+

350.00 RON

Aplica Muro Iron Black are un design elegant. Forma simpla si subtila caracterizeaza aceasta colectie si integreaza perfect in orice ambient.

100 Produs(e)
+

201.00 RON

Aplica decorativa Da Muro adauga eleganta si stil. Combinatia de negru si auriu te ajuta sa integrezi cu usurinta acest produs in orice incapere.

100 Produs(e)
+

910.00 RON

Lustra decoreaza si transforma complet incaperea dumneavoastra.  Are elemente de design special create pentru cele mai sofisticate gusturi.

100 Produs(e)
+

730.00 RON

Lustra Eleganta Glam Cristal decoreaza si transforma complet incaperea dumneavoastra.  Are elemente de design special create pentru cele mai sofisticate gusturi.

100 Produs(e)
+

219.00 RON

Aplica decorativa cu bec impresioneaza prin designul glam si nonconformist. Prin formele simple si linii simple caracterizeaza un stil ce poate fi incadrat cu usurinta in ambient.

100 Produs(e)
+

219.00 RON

Aplica Decorativa cu bec Da Muro Elegant din metal auriu combinat cu negru creeaza un stil si un farmec aparte. Poate fi montata pe un perete din hol, camera de zi / living, dormitor sau terasa.

100 Produs(e)
+